Продавець Єгастроном розвиває свій бізнес на Prom.ua 6 років.
Знак PRO означає, що продавець користується одним з платних пакетів послуг Prom.ua з розширеними функціональними можливостями.
Порівняти можливості діючих пакетів
Bigl.ua — приведет к покупке
Кошик
3983 відгуків
Мінімальне замовлення 750грн. Опт від кратності 1 ящика
+380 (68) 240-73-65
+380 (50) 240-73-65
+380 (73) 240-73-65
EGastronom - Інтернет-магазин імпортних продуктів та побутової хімії з усього світу
Кошик
Сир Формаджіо Дуро Італіано Formaggio Duro Italiano 16/M 1,0 kg (Код: 00-00006322)

Сир Формаджіо Дуро Італіано Formaggio Duro Italiano 16/M 1,0 kg (Код: 00-00006322)

  • В наявності
  • Оптом і в роздріб
  • Код: 00-00006322

428,31 /кг

Показати оптові ціни

Мінімальна сума замовлення на сайті — 750 грн

+380 (68) 240-73-65
Роздріб
  • +380 (50) 240-73-65
    Роздріб
  • +380 (73) 240-73-65
    Роздріб
  • +380 (68) 240-73-05
    Гурт
  • +380 (95) 240-73-06
    Гурт
повернення товару протягом 14 днів за домовленістю
Сир Формаджіо Дуро Італіано Formaggio Duro Italiano 16/M 1,0 kg (Код: 00-00006322)
Сир Формаджіо Дуро Італіано Formaggio Duro Italiano 16/M 1,0 kg (Код: 00-00006322)В наявності
428,31 /кг
+380 (68) 240-73-65
Роздріб
  • +380 (50) 240-73-65
    Роздріб
  • +380 (73) 240-73-65
    Роздріб
  • +380 (68) 240-73-05
    Гурт
  • +380 (95) 240-73-06
    Гурт
Опис
Характеристики
Інформація для замовлення
Італійський твердий витриманий варений пресований сир з коров'ячого молока. Він не тільки неймовірно популярний по всій країні, а й дав назву цілій категорії італійських сирів. Для виробництва використовується натуральне сире молоко, частково знежирене. Виробництво здійснюється у величезних мідних казанах і коагуляція відбувається з використанням натуральної сироватки і сичужного ферменту тваринного походження. При згортанні молоко набуває зернистої структури, при цьому кожне зернятко за розміром нагадує рисове. Після варіння ці зернятка скупчуються в однорідну масу і випадають на дно казана, з якого вони збираються спеціальною тканиною. Після цього сир переносять у ємності, які надають йому циліндричної форми, а потім поміщають в соляний розчин для засолювання. Там він перебуває 14-30 днів. Після засолу форми з сиром переносяться в приміщення з певною температурою і вологістю для дозрівання. При цьому процесі форми сиру постійно контролюються, перевертаються і чистяться.
Основні
ВиробникDURO
  • Ціна: 428,31 /кг

Наскільки вам зручно на сайті?

Розповісти Feedback form banner