Продавець Єгастроном розвиває свій бізнес на Prom.ua 7 років.
Знак PRO означає, що продавець користується одним з платних пакетів послуг Prom.ua з розширеними функціональними можливостями.
Порівняти можливості діючих пакетів
Кошик
4941 відгук
Мінімальне замовлення 750грн. Опт від кратності 1 ящика

Зараз компанія не може швидко обробляти замовлення та повідомлення, оскільки її графік роботи з 09:00 до 18:00. Ваша заявка буде оброблена протягом робочого дня.

+380 (68) 240-73-65
+380 (50) 240-73-65
+380 (73) 240-73-65
Egastronom - Інтернет-магазин імпортних продуктів та побутової хімії з усього світу
Кошик
Ковбаса сальчісон екстра Кондурок Konduroc 500g 12шт/ящ (Код: 00-00015893)
  • Ковбаса сальчісон екстра Кондурок Konduroc 500g 12шт/ящ (Код: 00-00015893), фото 3

Ковбаса сальчісон екстра Кондурок Konduroc 500g 12шт/ящ (Код: 00-00015893)

  • В наявності
  • Оптом і в роздріб
  • Код: 00-00015893

309 ₴

Показати оптові ціни

Мінімальна сума замовлення на сайті — 750 грн

+380 (68) 240-73-65
Роздріб
  • +380 (50) 240-73-65
    Роздріб
  • +380 (73) 240-73-65
    Роздріб
  • +380 (68) 240-73-05
    Гурт
  • +380 (95) 240-73-06
    Гурт
повернення товару протягом 14 днів за домовленістю
Ковбаса сальчісон екстра Кондурок Konduroc 500g 12шт/ящ (Код: 00-00015893)
Ковбаса сальчісон екстра Кондурок Konduroc 500g 12шт/ящ (Код: 00-00015893)В наявності
309 ₴
+380 (68) 240-73-65
Роздріб
  • +380 (50) 240-73-65
    Роздріб
  • +380 (73) 240-73-65
    Роздріб
  • +380 (68) 240-73-05
    Гурт
  • +380 (95) 240-73-06
    Гурт
Опис
Інформація для замовлення
Ковбаса сальчісон - це популярний вид сушеної ковбаси, що має своє коріння в італійській та іспанській кухнях. Цей делікатес славиться своїм багатим, насиченим смаком та ароматом, які досягаються завдяки спеціальним методам приготування та довгому процесу сушіння. Сальчісон зазвичай виготовляється з високоякісного м'яса (найчастіше свинини), яке ретельно подрібнюється та змішується з багатим набором спецій, включаючи чорний перець, часник, мускатний горіх. Після приправлення м'ясна суміш фасується у натуральні або синтетичні оболонки, а потім проходить процес повільного сушіння, що може тривати від декількох тижнів до кількох місяців.
  • Ціна: 309 ₴

Наскільки вам зручно на сайті?

Розповісти Feedback form banner