Продавець Єгастроном розвиває свій бізнес на Prom.ua 6 років.
Знак PRO означає, що продавець користується одним з платних пакетів послуг Prom.ua з розширеними функціональними можливостями.
Порівняти можливості діючих пакетів
Кошик
4622 відгуків
Мінімальне замовлення 750грн. Опт від кратності 1 ящика

Зараз компанія не може швидко обробляти замовлення та повідомлення, оскільки її графік роботи з 09:00 до 18:00. Ваша заявка буде оброблена протягом робочого дня.

+380 (68) 240-73-65
+380 (50) 240-73-65
+380 (73) 240-73-65
Egastronom - Інтернет-магазин імпортних продуктів та побутової хімії з усього світу
Кошик
Хамон Субіратс нарізка Subirats 500g 7шт/ящ (Код: 00-00001476)

Хамон Субіратс нарізка Subirats 500g 7шт/ящ (Код: 00-00001476)

  • В наявності
  • Оптом і в роздріб
  • Код: 00-00001476

554 ₴

Показати оптові ціни

Мінімальна сума замовлення на сайті — 750 грн

+380 (68) 240-73-65
Роздріб
  • +380 (50) 240-73-65
    Роздріб
  • +380 (73) 240-73-65
    Роздріб
  • +380 (68) 240-73-05
    Гурт
  • +380 (95) 240-73-06
    Гурт
повернення товару протягом 14 днів за домовленістю
Хамон Субіратс нарізка Subirats 500g 7шт/ящ (Код: 00-00001476)
Хамон Субіратс нарізка Subirats 500g 7шт/ящ (Код: 00-00001476)В наявності
554 ₴
+380 (68) 240-73-65
Роздріб
  • +380 (50) 240-73-65
    Роздріб
  • +380 (73) 240-73-65
    Роздріб
  • +380 (68) 240-73-05
    Гурт
  • +380 (95) 240-73-06
    Гурт
Опис
Інформація для замовлення
Хамон Субіратса Subirats 500g 7шт/ящ - відрізняється м'якою витонченою текстурою і дуже ніжним і вишуканим смаком. Цей м'ясний делікатес чудово поєднується з келихом сухого вина, часто використовується в якості закуски для святкового столу, також може доповнювати пасту, салати, піцу. Хамон являє собою вишуканий м'ясний делікатес, який дуже популярний в середземноморських країнах. Батьківщиною цього м'ясного продукту є Іспанія. Хамон є сиров'ялені шинкою. Проводиться делікатес з м'яса іспанських свиней білої породи, які вигодовуються комбікормами та зерновими культурами. Процес створення хамона займає досить багато часу. На першому етапі м'ясо звільняють від зайвого жиру і поміщають в сіль, яка забирає зайву вологу і виконує роль натурального консерванту. Потім окіст висушують і підвішують в спеціальних добре провітрюваних приміщеннях, де він знаходиться не менше дев'яти місяців. Перевіряють готовність хамона за допомогою спеціальної, дуже тонкої голки, яку виготовляють з натуральної кістки. Під час проколу по
  • Ціна: 554 ₴

Наскільки вам зручно на сайті?

Розповісти Feedback form banner